Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 4 de febrer del 2011

DISC DE XAIPHONE ACABAT!!

Hola companys!!

Finalment hem acabat les mescles (a càrreg del Francesc "Murenu" Rodés) del disc de Xaiphone. "Orgull de Xai" serà el títol del primer disc d'aquesta formació codinenca-castellterçolenca. Per cert, la presentació del CD serà el dia12 de febrer al Centre Cívic La Fonteta, allà a les 23h, suposo.
El disc ha estat gravat en dues fases dins l'any 2010. Com a curiositats, per a la gravació de guitarres es va utilitzar un Sinmarc MR-2120-C, una autèntica joia a l'estil Twin Reverb de Fender, amb un vibrato modulable realment autèntic. Els potenciòmetres fan una mica de fressa, però els netejarem o canviarem. En realitat  no hem utilitzat cap efecte de l'ampli, doncs ens ha donat molt bona impressió saturant-lo (amb pedal prèviament), donant un sustain molt "compacte" i net, així com una definició molt bona en mitjos i aguts.
Xena Estudis intentarem aconseguir la cessió d'aquest ampli, a canvi de mantenir-lo en condicions òptimes.
Res més per avui, deixem coses per demà...en breu us explicarem el nou material que ha adquirit Xena Estudis per tal de millorar les sensacions, tant del músic com del tècnic!

Avui a Xena Estudis sona de fons:  9000 pardals, del disc "Orgull de Xai", de Xaiphone  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada