Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 16 de febrer del 2011

Xena Hip Hop!

Bon dia amics i seguidors del blog de la xena... i seguidors, pertant, del millor estudi musical de Sant Feliu de Codines...jeje!! Continua l'activitat a Xena Estudis amb el projecte del jove raper santfeliuenc Nasdy, nom artístic de l'amic Didac Del Cerro. S'ha gravat una nova cançó que en breu serà mesclada, i se sumarà ja a les dues cançons produïdes a la Xena, pel Quim Dachs i el mateix Nasdy. Vivo por ti o Genio del palabreo es poden escoltar des del seu myspace, link del qual deixem a la vostra disposició a la llista d'enllaços de la vostra dreta. El Didac és un noi molt jove, però com podreu comprovar en les seves lletres, demostra una constància, devoció i bon gust pel que fa, que només ens queda agraïr-li la confiança dipositada en nosaltres. Una prova més que podem apendre moltes coses dels més joves... i que no estan al món només per donar pel sac!!;)
Comentar-vos que els Xaiphone disposen ja del seu CD "Orgull de Xai", produït a Xena Estudis i que dissabte passat van presentar al Centre Cívic La Fonteta de Sant Feliu de Codines, amb un èxit rotund de públic assistent. Felicitats canalla!!
Per cert, avui hi ha sessió de mescles de Shokram Pep, la versió en àrab del tema Paraula de Pep dels mateixos Xaiphone, a càrrec del mestre Rodés.
Res més per avui... que fotré salat a tot arreu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada